• GRATIS VERZENDING VANAF €60,-
  • 14 DAGEN BEDENKTIJD
  • VEILIG THUISBEZORGD DOOR POSTNL

Stainless Steel Sieraden

BRASS SIERADEN, VERGULD GOUD EN VERGULD ZILVER

In onze sieraden collectie hebben wij een aantal sieraden die gemaakt zijn van brass materiaal + plating. Dit houdt in dat het sieraad van bijv. koper is gemaakt met een dun laagje 18 karaat goud, witgoud, roségoud of een laagje 925 sterling zilver. 

STAINLESS STEEL SIERADEN VAN SHEFASHIONELLA

Om de kwaliteit hoog te houden van onze sieraden, zijn deze gemaakt van stainless steel. Stainless steel, ook wel bekend als roestvrij of roestvast staal, kent veel voordelen. Zo is dit materiaal allergie- en 100% nikkelvrij. Wat betekent dat vrijwel iedereen deze sieraden zonder problemen kan dragen. Het voordeel van stainless steel ten opzichte van echt zilver is dat deze van een sterker metaal gemaakt is en dus minder snel krast. Tevens glimt het ook meer dan zilver en is het meer gladder. Het materiaal is super stevig en gaat ontzettend lang mee! 

Sieraden kunnen verkleuren door de PH-waarde van je huid.. De PH-waarde van je huid is sterk afhankelijk van je voeding, alcoholgebruik, lichaamsbeweging en/of  medicijn gebruik. Deze middelen kunnen de zuurgraad van je huid beïnvloeden waardoor er een reactie kan ontstaan.

Mocht je oor geïrriteerd of ontstoken raken, doe dan je oorbellen uit. Door een irritatie kan de zuurgraad van je huid veranderen, waardoor de oorbel kan gaan oxideren en zwart kan uitslaan. Voorkom dit door je oor gaatjes goed te verzorgen, waardoor je langer plezier houdt van jouw vergulde goud/zilver oorbellen!

ZILVEREN STAINLESS STEEL SIERADEN VAN SHEFASHIONELLA

Stainless steel sieraden zullen altijd hun zilveren kleur behouden. Ze kunnen namelijk niet verkleuren. Je kunt deze sieraden dus gewoon omhouden tijdens het douchen, sporten of zwemmen zonder dat de sieraden hun zilveren kleur verliezen! Hoe fijn is het om zilveren sieraden te kunnen dragen zonder dat je je zorgen hoeft te maken dat de kleur zal vervagen! WIJ HOUDEN ERVAN!

GOUDEN STAINLESS STEEL SIERADEN VAN SHEFASHIONELLA

De gouden sieraden zijn gemaakt van stainless steel met een gouden plating. Stainless steel is dé perfecte ondergrond om gouden sieraden te maken die zowel betaalbaar als duurzaam en ook nog eens allergievrij zijn. Stainless Steel zorgt ervoor dat de gouden plating heel erg goed hecht en dat de gouden kleur super lang mooi blijft. We adviseren desondanks wel altijd om uit te kijken met het gebruik van water, parfum, crèmes, haarlak enz. Het is beter om jouw gouden stainless steel sieraden even af te doen wanneer je veel met deze producten in contact komt, zodat jouw sieraad op termijn niet doffer wordt. Als je hier rekening mee houdt, dan zal jouw gouden sieraad ontzettend lang op z’n allermooist blijven en heb jij er super lang plezier van! 

TIPS EN & ONDERHOUD

  • Om jouw sieraden langer mooi te houden, adviseren wij om deze af te doen als je gaat zwemmen, slapen, douchen, sporten of een luchtje op gaat doen. De kleur van jouw vergulde gouden sieraden kan hierdoor namelijk vervagen of lichter worden. Water kun je ook het beste vermijden. Zo blijven jouw sieraden langer mooi en heb je er langer plezier van. 
  • Wanneer je sieraden in aanmerking komt met huidverzorgingsproducten, cosmetica en chemische middelen, kunnen ze worden aangetast met verkleuring en dofheid als gevolg. 
  • Om jouw sieraden te beschermen raden wij het aan om deze in een sieradendoosje of sieradenzakje op te bergen. Op deze manier bescherm je jouw sieraden tegen schadelijke invloeden van buitenaf. 
  • Bewaar je sieraden niet in de badkamer. De hoge luchtvochtigheid kan je sieraden aantasten.
  • Voor het reinigen van je Stainless Steel sieraden kun je deze met een zacht sopje (let op dat hier geen chloor in zit) en lauw water reinigen. Dep daarna de sieraden droog met een zacht keukendoek.
  • Om vuil te verwijderen uit hoekjes en gaatjes raden wij aan om een nieuwe zachte tandenborstel te gebruiken Leg eerst je sieraad in een bakje water zodat het vuil los kan weken, daarna zachtjes met de tandenborstel over de vuile plekjes borstelen.
  • Door middel van babyolie op een doekje te doen en met dit doekje voorzichtig over je Stainless sieraad heen te wrijven ziet het er weer als nieuw uit

Maat Ringen

Maat/Diameter Vingeromtrek
15 47mm
16 50mm
17 53mm
18 56-57mm

Wij wensen je veel plezier met het dragen van jouw sieraden!